Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 463 kJ / 828 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,54 g |
Tuky | 27,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 573 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí žížalky v bylinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73PA
Moje poznámka
Kuřecí žížalky v bylinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73PA
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 9 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 9 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová vánočka
zackovam před 16 minutami
Bramborák na plech - Gugla
BronislavaP před 30 minutami
Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině
Popelkaa před 51 minutami
Housky - zajíčci
TAkova před 2 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 10 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 10 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 11 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 11 hodinami
Tématické fráze:
kuřeci prsicka v testicku,
kuřecí v testíčku,
těstíčko na kuřecí maso,
kurecí nudličky v testíčku,
těstíčko,
vyroba gnochi,
těstíčko na obalování kuřecího masa,
jak se dělá těstíčko,
kuřecí řízky v bylinkovém těstíčku,
kuřecí maso v těstíčku recepty,
maso v bylinkovém těstíčku,
gnochi výroba,
řízky v bylinkovém těstíčku,
kuřecí filety v těstičku,
kureci maso v testicku,
bylinkové kuřecí řízečky,
kuřecí nudličky na bylinkách,
kureci nudlicky na bazalce,
kořeněné těstíčko,
nudličky v těstíčku
Suroviny:
prsa kuřecí,
vejce,
mléko,
sůl,
koření gyros,
mouka polohrubá,
tuk na smažení
Komentáře (8)