Postup přípravy
Podáváme s bramborovou kaší, vařenými bramborami nebo jen s pečivem. Dobrou chuť.
Zveřejněno 7. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské žampiony plněné bylinkami a gorgonzolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq1A
Moje poznámka
Italské žampiony plněné bylinkami a gorgonzolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq1A
Nejnovější recepty
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 1 hodinou
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 1 hodinou
Malinová bublanina
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 2 hodinami
Knedlíková nádivka z remosky
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 15 minutami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 21 minutami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 55 minutami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 2 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 6 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 10 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 10 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 10 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 12 hodinami
Tématické fráze:
italský rizeto,
nakládané houby recept,
plnene zampiony,
nakladane zampiony,
recepty s gorgonzolou,
nakládané plněné žampiony,
žampióny plněné,
gorgonzola recepty,
velké žampiony,
plněnné cannelloni po italsku,
recept smil italský,
velky zampion,
nakládané žampiony po italsku,
plněné žampiony nakládané,
gorgonzola recept,
recepty gorgonzola,
gorgonzolou,
velké žampiony recepty,
nakládaná gorgonzola,
plnene velke zampiony
Suroviny:
žampióny,
olej olivový extra virgin,
tymián,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
gorgonzola
Komentáře (13)