Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 997 kJ / 4 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 271,03 g |
Tuky | 218,61 g |
Vláknina | 55,88 g |
Cholesterol | 966 mg |
Sodík | 22,19 g |
Sůl | 53,20 g |
Sacharidy | 191,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzeniny zapečené s kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmw
Moje poznámka
Uzeniny zapečené s kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmw
Nejnovější recepty
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 4 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný bůček pro babičky a dědečky
Přidáno před 8 hodinami
Hovězí kapsa pana lesního
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 14 minutami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 1 hodinou
Jablkový perník
vera64 před 1 hodinou
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 1 hodinou
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 1 hodinou
Banánové vafle
PetrZappa před 2 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 2 hodinami
Brambory pečené s cibulí a žampiony
Slanky před 3 hodinami
Tématické fráze:
kysané zelí recept,
jelito se zelím,
recepty z uzenin,
zapečené maso se zelím,
recepty z kysaného zelí,
mleté maso zapečené se zelím,
zapečené hlávkové zelí s uzenym,
uzene maso se zelim,
zapecene uzene maso se zelim,
jelita se zelím,
pokrmy z kysaného zelí,
zapečené jelita,
zapečené nudle se zelím,
zapecene veprove maso se zelim,
pečené jelito s bramborem,
pečené klobásy se zelím,
kureci stehna se zelim,
maso zapečené se zelím,
pokrmy se zelim,
zapečené kuřecí maso se zelím
Suroviny:
slanina,
zelí kysané,
brambory,
krkovice uzená,
klobása papriková,
párky,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření hřebíček,
pepř,
koření nové koření,
víno bílé,
vývar hovězí,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (2)