Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 655 kJ / 1 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,77 g |
Tuky | 67,44 g |
Vláknina | 6,80 g |
Cholesterol | 826 mg |
Sodík | 465 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 30,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené masové čtverce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkoJ
Moje poznámka
Smažené masové čtverce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkoJ
Nejnovější recepty
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 18 minutami
Andělská čokoláda
Přidáno před 3 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 16 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 16 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 39 minutami
Pomazánka Hermelínka
Marlen před 47 minutami
Vepřové maso na jablkách
kloudakovi před 54 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bonaher před 1 hodinou
Banánové muffiny s čokoládou
Borinka před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 14 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 14 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 14 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 16 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 16 hodinami
Tématické fráze:
smažené ravioli,
sendvičovač recepty,
recepty toustovač,
smažené jehněčí maso recepty,
masové smaženky,
toastovač recepty,
toustovač ctverec,
smazene sampinony,
recepty na sendvičovač,
sendvičovač maso recept,
masové kuličky,
masové kuličky,
recepty pro sendvičovač,
recepty na sedvičovač karbenatky,
toastovač recepty s vajcom,
masova smes do toustovač,
recepty sendvicovac,
ruské pirohy,
ruské masové pirohy,
recepty maso do toustovače
Suroviny:
maso vepřové,
žampióny,
cibule,
vejce,
mouka hladká,
mléko,
máslo,
olej,
sůl,
nať petrželová,
pepř,
mouka polohrubá,
vejce,
strouhanka
Komentáře (4)