Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 876 kJ / 2 121 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,62 g |
Tuky | 130,31 g |
Vláknina | 31,60 g |
Cholesterol | 615 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,42 g |
Sacharidy | 179,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na sádle osmahneme slaninu na škvarečky spolu s cibulí a pórkem nakrájeným na kolečka.
Krok 2: Brambory nastrouháme NAHRUBO, přidáme vejce, petrželku (kopřivy), osmahnutou slaninu s cibulí a pórkem, osolíme, opepříme, přistrouháme muškátový oříšek, zamícháme.
Krok 3: Pečeme v předehřáté troubě. Prvně asi půl hodiny pomalu a na poslední čtvrthodinu teplotu přidáme, aby vznikla křupavá kůrka. Bramborák podáváme teplý.
Zveřejněno 24. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sárský bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxj0
Moje poznámka
Sárský bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxj0
Nejnovější recepty
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 16 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Nightmare před 21 minutami
Frankfurtská jemná polévka
Nightmare před 21 minutami
Mazanec
Creativewoman před 56 minutami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 1 hodinou
Vepřové s jarní nádivkou
Zliska před 1 hodinou
Sypaná tvarohová buchta
Noumik před 3 hodinami
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 13 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 14 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 14 hodinami
Tématické fráze:
bramborák s cibulí,
bramboráky s cibulí,
bramborák na pekáč,
sekaná v bramboráku,
bramborak do pekace,
bramboráky na pečícím papíru,
křupavý bramborák,
bramborák na pečícím papíru,
bramborák na pečícím papíře,
bramborák s porkem,
bramborák na pecici papir,
sárský řízek,
bramboráky z kopřiv,
nevšední bramborové,
bramboráky na pečicim papire,
bramborák pečící papír,
sárský řízek recept,
sekaná a bramborák,
bramborák z pekáče,
bramboráky recept
Suroviny:
brambory,
cibule,
sádlo,
slanina,
pórek,
vejce,
ořech muškátový,
sůl,
pepř,
petrželka
Komentáře (3)