Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 199 kJ / 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,21 g |
Tuky | 39,58 g |
Vláknina | 15,93 g |
Cholesterol | 865 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,03 g |
Sacharidy | 38,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hanácké hovězí závitky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WRpn
Moje poznámka
Hanácké hovězí závitky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WRpn
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 1 hodinou
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 15 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 58 minutami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 59 minutami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 1 hodinou
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 1 hodinou
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 1 hodinou
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 1 hodinou
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 1 hodinou
Club sušenky
Kerstein před 2 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 2 hodinami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 4 hodinami
Tématické fráze:
hanacky zavitek,
náplň do hovězího závitku,
hanácké hovězí závitky,
hovězí závitky,
náplň do hovězích závitky,
hovězí závitky s rýži,
závitky z hovězího zadního masa,
hovezi platky zavitky,
hovězí závitky se zelím,
hovězí maso závitky hrasek vejce,
hanácký hovězí plátek,
hanácké závitky,
hovězí zavitky hanacke,
hanácký salát z čerstvého zelí s hráškem,
mlete maso zamotane v zeli
Suroviny:
hovězí zadní,
česnek,
šunka,
vejce,
hrášek,
olej rostlinný,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
režná nit,
salát,
rýže,
voda,
hrášek mražený,
olej,
kurkuma,
podravka
Komentáře (2)