Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvoudenní kvásek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLXG
Moje poznámka
Dvoudenní kvásek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLXG
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 10 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 22 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 6 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 8 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 9 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 11 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 11 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 11 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 11 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 11 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 12 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 12 hodinami
Tématické fráze:
kvásek,
kde sehnat kvásek,
kvásek recept,
rychlý kvásek,
recept na kvásek,
kde sehnat kvásek na chleba,
kupovaný kvásek,
rychly kvasek na chleba,
jak živit kvásek,
živení kvásku,
priprava kvasku na kyselo,
jak udělat kvásek,
večerní chleba recept,
večerní chléb recept,
pravý kvásek,
večerní chléb recept,
recept na pravý kvásek,
jak sehnat kvásek,
recept kvásek,
kvasek priprava
Suroviny:
mouka žitná,
chléb,
voda,
droždí
Komentáře (32)
A pokud jí utíká ze sklenky žitný, stačí ho víc zahustit, bude pomalejší.
A to, že do kvásku nesmí kov, si nemyslím. Míchám ho příborovým nožem, nabírám lžící a jednou jsem tu lžíci v kvásku zapomněla přes noc....a kvásku se nic nestalo. Nejlíp se mu opravdu daří ve skle nebo porcelánu, kamenině...myslím, že je to proto, že se její povrch dá nejlépe, nejdokonaleji vyčistit
www.toprecepty.cz/recept/9709-kvasek/