Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 270 kJ / 2 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,68 g |
Tuky | 37,41 g |
Vláknina | 32,93 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9,71 g |
Sůl | 24,00 g |
Sacharidy | 491,10 g |
Postup přípravy
Pečeme na celozrnný program.
Zveřejněno 4. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvásková variace na šumavský bochník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DQ8y
Moje poznámka
Kvásková variace na šumavský bochník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DQ8y
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 5 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 20 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 22 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zvěřinový guláš
Sumaru před 33 minutami
Šlehačkový beránek
Piafka před 40 minutami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 47 minutami
Biskupský beránek
janina8 před 1 hodinou
Knedlík z polenty
Denade před 1 hodinou
Kokosový beránek
Mikinka30 před 1 hodinou
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
káťa před 2 hodinami
Mazanec
VeraStranska před 2 hodinami
Segedínský guláš
Dasa89 před 2 hodinami
Tématické fráze:
kvaskova polevka,
kvásková bábovka,
šumavský kvaskovy chleb,
kvaskovychleb.cz,
kvásková vánočka,
mail sak.gr loc:cz,
šumavský bochník,
polévka kvásková,
kvásková polévka,
šumavský chleba z kvásku recept,
kvaskovychleb,
chléb šumava kvásková,
kvaskova chleb recept,
bochník na polévku,
kvásková polévka recept,
kvásková,
šumavský bochník recept,
šumavský kváskový chléb recept,
kolik kvasku na bochnik chleba,
kvásková pizza
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
brambory,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
olej,
kmín celý,
sůl,
kvasnice
Komentáře (8)