Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 791 kJ / 428 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,28 g |
| Tuky | 42,25 g |
| Vláknina | 2,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 41 mg |
| Sůl | 0,09 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Venkovské slunečnicové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y96P
Moje poznámka
Venkovské slunečnicové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y96P
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 18 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 8 minutami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 28 minutami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 49 minutami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 2 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 2 hodinami
Bramboračka
danal před 4 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 11 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 14 hodinami
Tématické fráze:
slunečnicové pečivo,
slunečnicová bageta,
slunečnicové bagety,
venkovská kuchařka,
slunečnicové bulky recept,
slunecnicovy pečivo,
bagety z kila recept,
slunečnicové pečivo recept,
bageta recept,
slunečnicové kostky z kvasnic,
domácí slunečnicové pecivo,
slunecnicove pecivo recept,
bulky pro 1fazy,
recept na slunečnicové pečivo,
jak dopéct bagety,
venkovské pečivo,
slunečnicové pečivo recepty
Suroviny:
voda,
cukr,
kvasnice,
mouka hladká,
sůl,
olej,
slunečnice loupaná
Komentáře (10)
Pro Finnetu-chutí bych je přirovnala asi k vece.Samozřejmě,že kupované pečivo je vždycky takové víc bublinkové,domácí je domácí.
Jinak díky všem za komentáře