VIDEO: Upekli jsme mazanec podle cukráře Josefa Maršálka: Díky názornému postupu jej zvládnete jako nic
Utopenci v aspiku: Netradiční specialitu nekoupíte všude, podle našeho receptu si ji ale snadno uděláte doma
Polévka z bršlice je díky své zelené barvě dokonalým jarním pokrmem. Dodá spoustu energie a skvěle chutná po mrkvi a celeru
Vepřový plátek s cuketovým přelivem a šťouchaným bramborem Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 LenkaRojtova 35 min
Vepřový plátek s cuketovým přelivem a šťouchaným bramborem Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 LenkaRojtova 35 min
Kuřecí nudličky se žampiony, sušenými rajčaty a schwarzwaldskou šunkou Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 LenkaRojtova 30 min
7 foto Chlebíčky, karafiáty, ruská vejce, spousta alkoholu a rakvičky se šlehačkou aneb Jak se u nás dřív slavil MDŽ