Nutriční hodnoty (Obložená rajčata)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 188 kJ / 1 240 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,98 g |
Tuky | 117,70 g |
– nasycené | 41,17 g |
– nenasycené | 71,74 g |
–– mononenasycené | 56,60 g |
–– polynenasycené | 15,14 g |
––– omega 3 | 2,87 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 322 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 3,89 g |
Sacharidy | 26,14 g |
– cukry | 17,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 4-5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 270 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 vejce uvařené na tvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
80-100 g 80-100 g slaniny | Špek | 90 g |
1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 lžíce 1 lžíce bylinkového octu | Ocet lihový | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 2.5 g |
špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
čerstvá petrželka nebo bazalka | Petržel nať čerstvá |