Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Významné dny – čtvrtek, 6. března 2025

Následující významné dny

Den cereálií Národní den

Den cereálií

pátek, 7. března 2025

Jako cereální označujeme všechny výrobky obsahující obiloviny - tedy chleba i klasické bílé rohlíky, koláče, nebo třeba bábovku. Pokud ale chcete v… Číst dál

Den masových koulí Národní den

Den masových koulí

neděle, 9. března 2025

Koule z okořeněného mletého masa podávané s různými omáčkami a přílohami jsou známé a velmi oblíbené nejen v evropské, ale také v asijské či americké… Číst dál

Den artyčoků Národní den

Den artyčoků

neděle, 16. března 2025

Artyčoků existuje několik druhů, pro potravinářské účely však využíváme pouze jeden – artyčok kardový. Ostatní odrůdy sice potěší svými krásnými… Číst dál

Den drůbežího Národní den

Den drůbežího

středa, 19. března 2025

Z drůbežího masa lze vyrobit širokou paletu dobrot. Kdo má rád libové maso, ten sáhne po kuřeti či krůtě. Maso této drůbeže je díky nízkému obsahu… Číst dál

Den raviol Národní den

Den raviol

čtvrtek, 20. března 2025

Ravioli jsou plněné těstoviny, které se skládají ze dvou plátů těsta, mezi nimiž je náplň. Pláty těsta jsou na okrajích spojené. Tento druh těstovin… Číst dál

Marie