Den milovníků jídla
Každý, kdo si rád pochutnává na dobrém jídle, by Den milovníků jídla měl oslavit nějakou oblíbenou pochoutkou. Je jedno jestli si na něm pochutná… Číst dál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Každý, kdo si rád pochutnává na dobrém jídle, by Den milovníků jídla měl oslavit nějakou oblíbenou pochoutkou. Je jedno jestli si na něm pochutná… Číst dál
dKdo by odolal šťavnatému masíčku v pěkně křupavém obalu s brambory či bramborovým salátem? Na našem webu najdete mnoho receptů na přípravu těch… Číst dál
Chuťovek k televizi je celá řada. Někdo se spokojí s oříšky, další s brambůrky (i ty si můžete sami připravit), další sáhne po něčem lehce… Číst dál
Domácí nadýchané housky s typickou vůní se nedají s těmi ze supermarketů vůbec srovnávat. Ty kupované totiž bývají často gumové a moc si na nich… Číst dál
Čokoládový koktejl nejenom skvěle chutná, ale může být také zdravý. Stačí jen sáhnout po vhodných ingrediencích, tj. nějakém ovoci. Ideálně se hodí… Číst dál
Arašídy jsou plody jihoamerické rostliny zvané podzemnice olejná. Sice je také známe pod názvem burské oříšky, o ořechy se však nejedná. Ve… Číst dál
Čokoláda je v kuchyni prakticky nepostradatelná a lze ji využít na mnoho způsobů. Od výběru a zpracování čokolády se odvíjí chuť dezertu. Čokoláda má… Číst dál
Základem je připravit koblihy. Tradiční koblihy se připravují z kynutého těsta, proto si nejprve musíme nachystat kvásek z droždí. Na koblihy dále… Číst dál
Obložená houska je ideální svačina. Rychlá příprava, snadné skladování a ani to není kdovíjak drahé. Stačí rozkrojit oblíbené pečivo, namazat máslem… Číst dál
Domácí peprmintový likér připravíte macerací máty peprné. Macerace je louhování za studena. Výsledek má krásnou zelenou barvu a mentolovou chuť. Ve… Číst dál
Toast je plátek bílého nebo celozrnného chleba, opečený v toustovači nebo na pánvi. Použít lze i kontaktní gril. Existuje mnoho variant, co na toast… Číst dál
Guacamole je lehce pikantní avokádový dip, který vás svou jedinečnou chutí a vůní okamžitě přesune do Mexika. Pro jeho přípravu potřebujete zralé… Číst dál
Což takhle dát si špenát? Je ale lepší použít čerstvý, nebo stačí mražený?
Deset tipů na ty nejlepší vanilkové rohlíčky: Máslo místo margarínu, správně připravená mouka a vychytávka se žloutkem
Zelňačka podle topmodelky Heidi Klum: Překvapí mletým masem, chilli omáčkou i konzervou rajčat, chuť je ovšem jedinečná