Den jahod
Jahody jsou prvním druhem ovoce, které na našich zahrádkách dozrává. Sladké, voňavé plody sklízíme už od konce května zhruba do poloviny července.… Číst dál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jahody jsou prvním druhem ovoce, které na našich zahrádkách dozrává. Sladké, voňavé plody sklízíme už od konce května zhruba do poloviny července.… Číst dál
První recept na soufflé pochází již z počátku 19. století, kdy jej připravil francouzský šéfkuchař. Logicky nás tedy napadne, že název “soufflé”… Číst dál
Způsobů, jak uchovat přebytky letní úrody ovoce je spousta, tím nejznámějším a nejrozšířenějším je zavaření do sklenic. Zavařením si ovoce zachová… Číst dál
Kdo by neměl rád palačinky? Ať už k snídani, nebo jako sladký oběd, se šlehačkou a čerstvým ovocem, či s marmeládou, posypané popraškem cukru, vždy… Číst dál
Podle starých českých tradic koblihy neodmyslitelně patří k masopustu. Dnes je ale kupujeme, či doma připravujeme kdykoli na ně dostaneme chuť.… Číst dál
McNamara proto zavedl den, který připomíná význam irské whisky, její historii i způsob přípravy. A že zvolil zrovna datum 3. 3.? Není to náhoda.… Číst dál
Svařák je horký nápoj, vyrobený z červeného vína a koření – nejčastěji skořice, hřebíčku a badyánu. Podle chuti do něj můžete přidat na kolečka… Číst dál
Základem každé tatarské omáčky je majonéza. Tu skvěle doplňuje najemno nasekaná cibule a sterilované okurky, někdo podle chuti přidává i zeleninu ve… Číst dál
Absinth je tvrdý alkoholický nápoj s velmi vysokým obsahem alkoholu (okolo 80 %), vyrobený macerováním pelyňku, anýzu a fenyklu ve vysokoprocentním… Číst dál
Skvělou domácí zmrzlinu zvládne doma podle prověřeného receptu připravit každý, velkým pomocníkem je při její výrobě zmrzlinovač, jde to ale i bez… Číst dál
Jako cereální označujeme všechny výrobky obsahující obiloviny - tedy chleba i klasické bílé rohlíky, koláče, nebo třeba bábovku. Pokud ale chcete v… Číst dál
Snídaně podle horoskopu: Panny potřebují vaječnou omeletu se zeleninou, Býky nejlépe nastartuje dobrý toast
Holka u plotny radí: Tajemství dokonalého leča tkví ve správném postupu. Chuti pomůže i papriková pasta a maďarská klobása
Co všechno dokážou moderní myčky? Samy si zvolí program a ještě si s nimi popovídáte!
Omlouváme se. Při zpracování požadavku nastala chyba a tato stránka nemůže být zobrazena.
Prosíme opakujte požadavek nebo zkuste stránku zobrazit to později.