Den grahamových krekrů
Grahamové krekry se připravují ze stejnojmenné mouky. Ta je jako mouka celozrnná, jen má hrubší strukturu a jmenuje se po panu Sylvestru Grahamovi,… Číst dál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Grahamové krekry se připravují ze stejnojmenné mouky. Ta je jako mouka celozrnná, jen má hrubší strukturu a jmenuje se po panu Sylvestru Grahamovi,… Číst dál
Křupavá a zlatavá kůrka smaženého kuřete spolu se šťavnatým masem je kombinací, která dokáže rozproudit chuťové buňky každého gurmána. Historie… Číst dál
Čokoláda je v kuchyni prakticky nepostradatelná a lze ji využít na mnoho způsobů. Od výběru a zpracování čokolády se odvíjí chuť dezertu. Čokoláda má… Číst dál
Makarony jsou tradiční italskou přílohou a řadí se u nás mezi oblíbené těstoviny, mezi které patří špagety, penne, ravioli, fusilli a mnoho dalších.… Číst dál
Mandle je jádro plodu subtropické mandloně obecné neboli mandlovníku. Tyto malé oválné plody jsou známé svou bohatou a jemnou chutí, která se hodí… Číst dál
Piňa Colada je koktejl, který spojuje ananas, kokos a bílý rum do osvěžujícího a lahodného nápoje. Sladká a šťavnatá ananasová šťáva dodává nápoji… Číst dál
Borůvky jsou přírodním pokladem plným výživných látek. Jsou bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty, které přispívají k celkovému zdraví našeho… Číst dál
Muffiny jsou malé pečené dobroty, které mají nejen svou vlastní charakteristickou podobu, ale také nespočet variant chutí i použitých surovin.… Číst dál
Mojito je nápoj, který vznikne kombinací čerstvé máty, limetky, cukru, perlivé vody a bílého rumu. Čerstvá máta dodává koktejlu příjemnou až ledovou… Číst dál
Historie bramborových hranolků sahá až do 18. století, kdy se v Belgii začaly poprvé vařit tenké plátky brambor. Tyto kousky brambor nabídli… Číst dál
Jedná se o malou želatinovou sladkost v podobě medvídka, kterou si dopřáváme jako drobnou pochoutku, svačinku nebo jako součást moučníků třeba na… Číst dál