Snadné recepty, které zvládne každý
Jak zvládnout vaření, když nemáte čas nebo nejste zrovna zběhlí v kuchařském umění? I snadné recepty mohou být výborné; platí totiž, že v jednoduchosti je krása. Vezměte si třeba červenou čočku; nemá slupku, takže se na rozdíl od jiných luštěnin nemusí namáčet předem. Uvařená je za pár minut a dá se zpracovat na kaši, vyrobíte z ní karbanátky, můžete jí zahustit indické kari nebo jinou omáčku na rajčatovém základě... Možností je mnoho. Pokud chcete vařit snadně, je dobré vybírat právě takto univerzální suroviny.
S těmi dokonce ani pečení nemusí být těžké; například domácí ovesné sušenky vyžadují jen několik surovin, které prostě smícháte dohromady, a pak už stačí jen lžící vytvarovat jednotlivé hromádky. S touto dobrotou vám mohou pomoci i děti - tak je to jednoduché.
Související články
Přečtěte si Zobrazit více
Francouzské středověké hostiny: Na talířích z tvrdého chleba se podával pečený páv či zvěřina, zeleninou šlechta opovrhovala
Jak dlouho člověk vydrží bez vody? Dehydratace může vést k selhání ledvin i smrti
Legendární severské skořicové rolky: Upečte si je podle pravého švédského receptu!