Radek Kašpárek vzpomíná, jak narazil s moravským zelím: S babiččiným receptem mě poslali do háje, říká
Svatomartinské akce v Praze a okolí: Kde ochutnáte vypečenou husu, kde zažijete šlapání zelí a kam vyrazit za mladými víny
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jitrnice s kysaným zelím a bramborem: Jitrnice je třeba včas vyndat z lednice, obalit v mouce a zelí správně ochutit
Domácí špaldové nudle s tuňákem a sýrovou omáčkou Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 40 min
Krůtí řízky marinované v jogurtu, obalené v kukuřičné strouhance Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 30 min
Fantastické Koka sušenky z různých nemouk, otrub a podobně Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marcela Kr. 45 min
21 foto Darina Křivánková poradila, jak skvěle ochutit topinky. V jejím podniku je chválili i Jan Punčochář a Přemek Forejt