Kundrfály podle knedlíkového mistra Petra Kosinera: Staročeský pokrm je vynikající samotný, ale hodí se i jako příloha k pečínce
Svatomartinské tradice: Proč má být na stole vypečená husička a mladé víno, jaký význam mají plněné rohlíčky?
Jak na kynuté svatomartinské rohlíčky: Nadýchané máslové pečivo chutná skvěle s makovou či ořechovou náplní
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jitrnice s kysaným zelím a bramborem: Jitrnice je třeba včas vyndat z lednice, obalit v mouce a zelí správně ochutit
4 foto Borůvky, které jimi ani nejsou: Jak pěstovat ty kanadské, jak muchovník nebo zimolez, abyste měli krásnou úrodu
8 foto Sýrová roláda jako z Prostřena se stane perlou vašeho pohoštění. Má tisíce variací a příprava je jednoduchá