Litický knedlík podle receptu ze starých kuchařek: Je plný vajíček a báječně chutná s osmaženou strouhankou
Rýžový nákyp od Josefa Maršálka: Zapomenete na školní jídelnu, tohle je sladký poklad s pořádnou bílkovou peřinou
Kynuté omelety podle babičky Boženky od cukráře Josefa Maršálka: Jsou krásně nadýchané a s džemem chutnají božsky
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jitrnice s kysaným zelím a bramborem: Jitrnice je třeba včas vyndat z lednice, obalit v mouce a zelí správně ochutit
Patizonové řízky z pánve i trouby: Tenké plátky není třeba předvařit a s kořením na ryby chutnají fantasticky
Vyplatí se při cenách mouky a energií domácí pečení chleba? Ano, ale je potřeba při pečení dodržet jeden zásadní krok