Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Sunniestgirl: Dobrý den, určitě můžete zkusit použít i čokoládový pudink. Má úplně stejné složení jako vanilkový pudink, jen je v něm místo vanilkového aroma a barviva kakaový prášek. Jinak je to jenom škrob. 😉

Máte nádherné recepty i fotografie 😊 Škoda, že už nepřidáváte nové, moc ráda bych se podívala na další tvorbu. Ale i ty, co jsem viděla, jsou opravdu povedené. 😉

Můžu se zeptat, dá se zkusit i z čokoládového pudingu?

Estermik: Jsem ráda, že recept nezklamal. Děkuji za vyzkoušení a zprávu.😘

lecho: snad bude vaše krásná pochvala receptu zároveň povzbuzením pro další, kdo upečou 😋 Moc vám děkuji😘

Vynikající cukroví a dokonalý recept, který se vždy povede😋

magdalenka: jejda, ani nevíš, jak velikou raadost mi vaše společná pochval udělala! 😄😍

magdalenka: tedy...! Ta opražená semínka musela v chlebu obzvlášť pěkně vonět! :-) Děkuji, i za foto 😘

Na jatýrka se těším, zase trochu jinak... Není na ně však 1/2 hodina opékání na drůbeží 😊 příliš?

:-)<3:yes::yes: Recept se mi líbí, určitě moc dobré. :-K

:-)<3:yes::yes: Recept se mi líbí a vypadají velmi dobře. :-K

:-)<3:yes::yes: Zelnaček je spousta druhů, vařívám různé a máme je rádi. Brambory vždy vařím zvlášť a klobáska tam také patří :-K