Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Garam masala)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 216 kJ /
291 kcal
Bílkoviny5,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,70 g
Tuky7,23 g
– nasycené2,37 g
– nenasycené4,37 g
–– mononenasycené2,17 g
–– polynenasycené2,20 g
––– omega 30,00 g
Vláknina19,37 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 88 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy41,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 g 20 g pepře černého celého Pepř černý 20 g
10 g 10 g hřebíčku Hřebíček 10 g
20 g 20 g celé skořice Skořice ceylonská 20 g
15 g 15 g hnědého kardamomu Kardamom prášek 15 g
řimský kmín Římský kmín mletý
10 g 10 g sušeného bobkového listu Bobkový list sušený 10 g
5 g 5 g koriandr semena) Koriandr semena 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.