Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vynikající domažlické koláče)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie23 014 kJ /
5 501 kcal
Bílkoviny160,66 g
– z toho živočišné bílkoviny77,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny83,38 g
Tuky217,25 g
– nasycené82,61 g
– nenasycené109,39 g
–– mononenasycené60,49 g
–– polynenasycené48,90 g
––– omega 30,92 g
Vláknina55,60 g
Cholesterol 1,69 g
Sodík 577 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy687,51 g
– cukry296,78 g
––– laktóza34,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
20 g 20 g droždí Droždí pekařské lisované 20 g
3/8 l 3/8 l mléka (375 ml) Mléko kravské polotučné 1,5% 375 ml
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
vanilkový cukr Cukr vanilkový
sůl Sůl mořská
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžíce 1 lžíce mletých mandlí Mandle loupané mleté 15 g
150 g 150 g máku Mák modrý 150 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
1/8 l 1/8 l mléka (125 ml) Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
perník na zahuštění Perník
250 g 250 g švestkových povidel Povidla 250 g
hřebíček Hřebíček
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
1 hrst 1 hrst strouhaného perníku Perník strouhaný
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.