Nutriční hodnoty (Anglický koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 685 kJ / 3 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,04 g |
Tuky | 172,36 g |
– nasycené | 64,10 g |
– nenasycené | 89,88 g |
–– mononenasycené | 39,67 g |
–– polynenasycené | 50,21 g |
––– omega 3 | 7,92 g |
Vláknina | 29,70 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 471,80 g |
– cukry | 320,70 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
strouhaná citronová a pomerančová kůra | Pomerančová kůra čerstvá | |
100 g 100 g ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
180 g 180 g datlí (nebo rozinek) | Datle sušené s peckou | 180 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
180 g 180 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 180 g |
2 2 kávové lžičky kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |