Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Výborná bavorská buchta se skořicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie19 311 kJ /
4 615 kcal
Bílkoviny107,10 g
– z toho živočišné bílkoviny18,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny88,74 g
Tuky133,04 g
– nasycené77,45 g
– nenasycené47,06 g
–– mononenasycené35,45 g
–– polynenasycené11,61 g
––– omega 31,66 g
Vláknina26,35 g
Cholesterol 617 mg
Sodík 3,45 g
Sůl8,56 g
Sacharidy734,26 g
– cukry217,64 g
––– laktóza12,72 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 hrnky 3 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 750 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
4 lžíce 4 lžíce másla Máslo kravské 40 g
1/3 hrnku 1/3 hrnku cukru Cukr bílý 83.3333358168602 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky sušeného droždí Droždí sušené 7.5 g
1/3 hrnku 1/3 hrnku pískového cukru Cukr bílý 83.3333358168602 g
1 lžička 1 lžička skořice (kdo rád skořici, může dát 2 lžičky) Skořice ceylonská 8 g
1 hrnek 1 hrnek smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.