Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cannelloni s nádivkou z kuřecích jater)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 892 kJ /
1 647 kcal
Bílkoviny99,30 g
– z toho živočišné bílkoviny87,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,30 g
Tuky89,24 g
– nasycené25,28 g
– nenasycené57,70 g
–– mononenasycené42,20 g
–– polynenasycené15,50 g
––– omega 33,78 g
Vláknina11,37 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 2,21 g
Sůl5,45 g
Sacharidy99,35 g
– cukry29,45 g
––– laktóza13,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g drůbežích jater Játra kuřecí 250 g
50 ml 50 ml bílého vína Víno bílé suché 50 ml
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
3 lžíce 3 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
1 lžička 1 lžička tymiánu Tymián sušený 5 g
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
Cannelloni Těstoviny pšeničné
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
4-5 lžic 4-5 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 45 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
200 g 200 g nastrouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
svazek svazek zelené petrželky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.