Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sýrovo-bazalkové žampióny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 492 kJ /
2 030 kcal
Bílkoviny105,12 g
– z toho živočišné bílkoviny75,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,56 g
Tuky140,14 g
– nasycené86,44 g
– nenasycené46,06 g
–– mononenasycené40,40 g
–– polynenasycené5,66 g
––– omega 31,27 g
Vláknina49,34 g
Cholesterol 924 mg
Sodík 2,40 g
Sůl5,72 g
Sacharidy67,10 g
– cukry21,92 g
––– laktóza13,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g středně velkých žampiónů Žampion čerstvý 800 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
200 g 200 g sýra ementál (např. primátor) Ementál 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
8 stroužků 8 stroužků česneku Česnek čerstvý 56 g
1 lžíce 1 lžíce sušené bazalky Bazalka sušená 15 g
1 lžíce 1 lžíce sušeného česneku Česnek sušený 15 g
1 lžička 1 lžička pepře Pepř černý 5 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.