Nutriční hodnoty (Vepřové po Žebrácku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 045 kJ / 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 44,73 g |
– nasycené | 19,59 g |
– nenasycené | 24,35 g |
–– mononenasycené | 19,04 g |
–– polynenasycené | 5,31 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 5,04 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 186 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 16,64 g |
– cukry | 4,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové plátky | Vepřová kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
4 dkg 4 dkg sádla | Sádlo vepřové | 40 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžičky 2 lžičky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 8 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená |