Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové po Žebrácku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 045 kJ /
489 kcal
Bílkoviny3,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,80 g
Tuky44,73 g
– nasycené19,59 g
– nenasycené24,35 g
–– mononenasycené19,04 g
–– polynenasycené5,31 g
––– omega 30,35 g
Vláknina5,04 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 186 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy16,64 g
– cukry4,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové plátky Vepřová kýta
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
4 dkg 4 dkg sádla Sádlo vepřové 40 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžičky 2 lžičky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 8 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.