Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvový koláč se šlehačkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 30

Energie26 943 kJ /
6 440 kcal
Bílkoviny74,37 g
– z toho živočišné bílkoviny45,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,15 g
Tuky410,54 g
– nasycené132,08 g
– nenasycené255,10 g
–– mononenasycené187,70 g
–– polynenasycené67,40 g
––– omega 318,26 g
Vláknina8,50 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 616 mg
Sůl1,82 g
Sacharidy607,60 g
– cukry345,00 g
––– laktóza12,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
200 ml 200 ml studené vody Voda 200 ml
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
2 plechovky 2 plechovky broskvového kompotu (jeden má 240g) Broskev zavařená
pomerančový džus Džus pomerančový
10 lžic 10 lžic cukru krupice Cukr bílý 120 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2,5 2,5 vanilkových pudinků v prášku Puding v prášku 100 g
500 ml 500 ml šlehačky nebo smetany ke šlehání Šlehačka 35% 500 ml
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
1 1 ztužovač (já použila Smeta-fix, foto) Ztužovač šlehačky
30 30 kulatých piškotů Piškoty
trochu trochu džusu s
rum Rum
čokoládová tyčinka Ledové kaštany Čokoládová tyčinka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.