Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí uzená dobrůtka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie673 kJ /
161 kcal
Bílkoviny3,24 g
– z toho živočišné bílkoviny1,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,74 g
Tuky3,18 g
– nasycené1,75 g
– nenasycené1,43 g
–– mononenasycené0,28 g
–– polynenasycené1,15 g
––– omega 30,10 g
Vláknina4,59 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy28,30 g
– cukry0,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 uzená kuřecí stehna Stehno kuřecí s kůží uzené
5 5 žampiónů Žampion čerstvý
1 1 menší pórek Pórek čerstvý
1 1 lahůdková cibulka Cibulka jarní čerstvá
2 hrsti 2 hrsti zelených fazolek Fazolky čerstvé
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce provensálského koření Provensálské koření 15 g
300 ml 300 ml drůbežího vývaru (podle toho kolik chceme šťávy) Vývar kuřecí 300 ml
olivový olej Olej olivový
1 lžíce 1 lžíce Solamylu Bramborový škrob 15 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.