Nutriční hodnoty (Kuřecí uzená dobrůtka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 673 kJ / 161 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,74 g |
Tuky | 3,18 g |
– nasycené | 1,75 g |
– nenasycené | 1,43 g |
–– mononenasycené | 0,28 g |
–– polynenasycené | 1,15 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,59 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,30 g |
– cukry | 0,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 uzená kuřecí stehna | Stehno kuřecí s kůží uzené | |
5 5 žampiónů | Žampion čerstvý | |
1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
2 hrsti 2 hrsti zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce provensálského koření | Provensálské koření | 15 g |
300 ml 300 ml drůbežího vývaru (podle toho kolik chceme šťávy) | Vývar kuřecí | 300 ml |
olivový olej | Olej olivový | |
1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
sůl | Sůl mořská |