Nutriční hodnoty (Zapečený Gotthaj)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 521 kJ / 2 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 110,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,49 g |
Tuky | 170,75 g |
– nasycené | 90,23 g |
– nenasycené | 80,43 g |
–– mononenasycené | 24,11 g |
–– polynenasycené | 56,33 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 14,85 g |
Cholesterol | 620 mg |
Sodík | 9,35 g |
Sůl | 22,33 g |
Sacharidy | 97,38 g |
– cukry | 50,47 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g salámu Gothaj | Měkký salám | 600 g |
400 g 400 g Uhlířského kabanosu | Párek vepřový | 400 g |
1 1 Čabajská klobása | Klobása | |
1,5 1,5 větší cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
1 1 paprika bílá | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 feferonka červená asi 30 g | Chilli paprička čerstvá | |
250 ml 250 ml Cikánské omáčky | ||
0,5 l 0,5 l piva (tmavého ležáku) | Pivo světlé 10ᵒ | 500 ml |
100 ml 100 ml kečupu | Kečup sladký | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |