Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťouchané brambory s pažitkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 240 kJ /
1 013 kcal
Bílkoviny15,95 g
– z toho živočišné bílkoviny5,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky63,50 g
– nasycené40,70 g
– nenasycené20,60 g
–– mononenasycené19,00 g
–– polynenasycené1,60 g
––– omega 30,40 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 111 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy89,00 g
– cukry13,00 g
––– laktóza8,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
1 svazek 1 svazek pažitky (větší) Pažitka čerstvá 50 g
3 3 jarní cibulky (nebo malá cibule) Cibulka jarní čerstvá
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
1 lžička 1 lžička polévkového koření (sypkého) Polévkové koření tekuté 5 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.