Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brněnský rozlet)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie8 892 kJ /
2 125 kcal
Bílkoviny196,11 g
– z toho živočišné bílkoviny187,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,79 g
Tuky114,54 g
– nasycené36,28 g
– nenasycené64,94 g
–– mononenasycené42,94 g
–– polynenasycené22,00 g
––– omega 31,77 g
Vláknina19,55 g
Cholesterol 1,46 g
Sodík 3,71 g
Sůl8,59 g
Sacharidy71,25 g
– cukry29,40 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hovězí roštěné Hovězí roštěnec 600 g
4 4 vejce vařená natvrdo Vejce slepičí 280 g
3 3 velké cibule Cibule čerstvá 210 g
1 sklenička 1 sklenička zeleninové směsi na bramborový salát
Podravka Kořenící směs sypká
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce mletého kmínu Kmín mletý 15 g
1 špetka 1 špetka chilli Chilli paprička sušená
2 lžíce 2 lžíce kečupu Kečup sladký 30 ml
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
olej Olej řepkový
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
5 lžic 5 lžic hořčice Hořčice plnotučná 75 g
200 g 200 g točeného salámu (nebo vepřových párků) Měkký salám 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.