Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chléb pečený v římském hrnci - postup)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie571 kJ /
136 kcal
Bílkoviny7,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,00 g
Tuky4,85 g
– nasycené0,63 g
– nenasycené4,28 g
–– mononenasycené1,75 g
–– polynenasycené2,53 g
––– omega 31,60 g
Vláknina7,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8,01 g
Sůl20,01 g
Sacharidy12,25 g
– cukry5,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 balení 1 balení pšenično-žitné mouky na domácí chléb - 900 g
3 lžičky 3 lžičky kmínu - mix celý a drcený Kmín 15 g
2 lžičky 2 lžičky lněného semínka - možno vynechat, Lněná semínka 10 g
2,5 lžičky 2,5 lžičky soli Sůl mořská 20 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
25 g 25 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 25 g
6 dl 6 dl vody Voda 600 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.