Nutriční hodnoty (Chléb pečený v římském hrnci - postup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 571 kJ / 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 4,85 g |
– nasycené | 0,63 g |
– nenasycené | 4,28 g |
–– mononenasycené | 1,75 g |
–– polynenasycené | 2,53 g |
––– omega 3 | 1,60 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8,01 g |
Sůl | 20,01 g |
Sacharidy | 12,25 g |
– cukry | 5,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balení 1 balení pšenično-žitné mouky na domácí chléb - 900 g | ||
3 lžičky 3 lžičky kmínu - mix celý a drcený | Kmín | 15 g |
2 lžičky 2 lžičky lněného semínka - možno vynechat, | Lněná semínka | 10 g |
2,5 lžičky 2,5 lžičky soli | Sůl mořská | 20 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
25 g 25 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 25 g |
6 dl 6 dl vody | Voda | 600 ml |