Nutriční hodnoty (Ražniči v pomalém hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 8 984 kJ / 2 147 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 328,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 315,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,88 g |
Tuky | 51,55 g |
– nasycené | 12,21 g |
– nenasycené | 26,59 g |
–– mononenasycené | 21,48 g |
–– polynenasycené | 5,10 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 30,24 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 849 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 81,60 g |
– cukry | 64,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg vepřového masa (použila jsem plec) | Vepřová kýta | 1500 g |
4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
4 4 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 600 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
20 dkg 20 dkg loveckého (nebo jiného trvanlivého salámu či klobásky) | ||
sůl | Sůl mořská | |
voda | Voda | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
olej | Olej řepkový |