Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Egyptské brambory v pomalém hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie11 300 kJ /
2 701 kcal
Bílkoviny150,72 g
– z toho živočišné bílkoviny120,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,72 g
Tuky122,42 g
– nasycené36,15 g
– nenasycené76,65 g
–– mononenasycené48,06 g
–– polynenasycené28,60 g
––– omega 31,70 g
Vláknina43,34 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 535 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy230,90 g
– cukry56,32 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g drůbeží sekané (mražené) Sekaná kuřecí 800 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
asi 20 20 syrových brambor Brambor zimní 1000 g
500 ml 500 ml rajského protlaku (pasírovaných rajčat) Protlak rajčatový 500 g
koření čubrica (viz poznámka) Čubrica
sůl Sůl mořská
sýr Sýr kravský tvrdý 30%
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.