Nutriční hodnoty (Losos v páře s bylinkovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 536 kJ / 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
Tuky | 2,15 g |
– nasycené | 0,76 g |
– nenasycené | 0,94 g |
–– mononenasycené | 0,35 g |
–– polynenasycené | 0,59 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 170 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 16,05 g |
– cukry | 10,15 g |
––– laktóza | 1,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 150 g filet lososa bez kůže | Losos filet s kůží | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
několik kuliček kuliček nového koření | Nové koření | |
několik kuliček kuliček celého pepře | Pepř černý | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
Citron | Citrón čerstvý | |
2 dl 2 dl vody (nebo 1dl vody: 1dl bílého vína) | Voda | 200 ml |
200 g 200 g ledového salátu | Salát ledový čerstvý | 200 g |
100 g 100 g salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | 100 g |
100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 PL 2 PL bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 30 ml |
1 PL 1 PL cottage sýru natural | Cottage | 15 g |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
bazalka (česnek, podle chuti - Směs sekaných bylinek – nebo lze použít i směs koření na tzatziki) | Petržel nať čerstvá | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |