Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křupavá mandlová velikonoční vajíčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 040 kJ /
3 356 kcal
Bílkoviny49,35 g
– z toho živočišné bílkoviny6,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,25 g
Tuky200,53 g
– nasycené111,36 g
– nenasycené83,97 g
–– mononenasycené66,27 g
–– polynenasycené17,70 g
––– omega 30,93 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 725 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,06 g
Sacharidy331,42 g
– cukry118,57 g
––– laktóza3,07 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
50 g 50 g strouhaných mandlí Mandle loupané mleté 50 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
1 1 žloutek na potření Vaječný žloutek 23 g
mandlové lupínky na ozdobu Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.