Nutriční hodnoty (Křupavá mandlová velikonoční vajíčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 040 kJ / 3 356 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,25 g |
Tuky | 200,53 g |
– nasycené | 111,36 g |
– nenasycené | 83,97 g |
–– mononenasycené | 66,27 g |
–– polynenasycené | 17,70 g |
––– omega 3 | 0,93 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 725 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 331,42 g |
– cukry | 118,57 g |
––– laktóza | 3,07 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
50 g 50 g strouhaných mandlí | Mandle loupané mleté | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
1 1 žloutek na potření | Vaječný žloutek | 23 g |
mandlové lupínky na ozdobu | Mandle loupané |