Nutriční hodnoty (Francouzský speciál)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 739 kJ / 2 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,87 g |
Tuky | 217,80 g |
– nasycené | 27,45 g |
– nenasycené | 171,31 g |
–– mononenasycené | 48,94 g |
–– polynenasycené | 122,37 g |
––– omega 3 | 2,72 g |
Vláknina | 25,89 g |
Cholesterol | 351 mg |
Sodík | 5,72 g |
Sůl | 14,35 g |
Sacharidy | 60,45 g |
– cukry | 38,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
150 g 150 g celeru | Celer bulva čerstvá | 150 g |
85 g 85 g jablka | Jablko čerstvé | 85 g |
130 g 130 g hrášku | Hrášek zelený | 130 g |
135 g 135 g strouhané okurky | Okurka salátová čerstvá | 135 g |
270 g 270 g majonézy | Majonéza | 270 g |
20 g 20 g citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 20 ml |
10 g 10 g cukru | Cukr bílý | 10 g |
5 g 5 g worčestru | Worcestrová omáčka | 5 ml |
8 g 8 g soli | Sůl mořská | 8 g |