Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzský speciál)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 739 kJ /
2 328 kcal
Bílkoviny18,87 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,87 g
Tuky217,80 g
– nasycené27,45 g
– nenasycené171,31 g
–– mononenasycené48,94 g
–– polynenasycené122,37 g
––– omega 32,72 g
Vláknina25,89 g
Cholesterol 351 mg
Sodík 5,72 g
Sůl14,35 g
Sacharidy60,45 g
– cukry38,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g mrkve Mrkev čerstvá 200 g
150 g 150 g celeru Celer bulva čerstvá 150 g
85 g 85 g jablka Jablko čerstvé 85 g
130 g 130 g hrášku Hrášek zelený 130 g
135 g 135 g strouhané okurky Okurka salátová čerstvá 135 g
270 g 270 g majonézy Majonéza 270 g
20 g 20 g citronové šťávy Šťáva z citrónu 20 ml
10 g 10 g cukru Cukr bílý 10 g
5 g 5 g worčestru Worcestrová omáčka 5 ml
8 g 8 g soli Sůl mořská 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.