Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čalamáda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 685 kJ /
3 749 kcal
Bílkoviny68,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny68,00 g
Tuky11,90 g
– nasycené3,20 g
– nenasycené6,95 g
–– mononenasycené2,45 g
–– polynenasycené4,50 g
––– omega 30,00 g
Vláknina154,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60,95 g
Sůl151,00 g
Sacharidy790,00 g
– cukry702,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg cibule Cibule čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg paprika kapie Paprika červená čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg zelí Zelí bílé čerstvé 1000 g
2,5 kg 2,5 kg okurek Okurka salátová čerstvá 2500 g
0,5 kg 0,5 kg mrkve Mrkev čerstvá 500 g
500 g 500 g cukr krystal Cukr bílý 500 g
500 ml 500 ml ocet Ocet lihový 500 ml
1,5 balíčku 1,5 balíčku DEKO Sůl mořská 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.