Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové v alobalu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 664 kJ /
398 kcal
Bílkoviny26,46 g
– z toho živočišné bílkoviny22,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,96 g
Tuky15,44 g
– nasycené9,11 g
– nenasycené5,76 g
–– mononenasycené5,06 g
–– polynenasycené0,71 g
––– omega 30,06 g
Vláknina10,60 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,50 g
Sacharidy35,30 g
– cukry15,90 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové panenky Vepřová panenka
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
8 plátků 8 plátků anglické slaniny Anglická slanina
4 4 střední žampiony Žampion čerstvý
2 2 velké brambory Brambor zimní 100 g
sůl Sůl mořská
vegeta Kořenící směs sypká
čubrica Čubrica
česnek Česnek čerstvý
100 g 100 g strouhaný eidam na zapečení Sýr kravský tvrdý 30% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.