Nutriční hodnoty (Vepřové v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 664 kJ / 398 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,96 g |
Tuky | 15,44 g |
– nasycené | 9,11 g |
– nenasycené | 5,76 g |
–– mononenasycené | 5,06 g |
–– polynenasycené | 0,71 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 10,60 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 35,30 g |
– cukry | 15,90 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové panenky | Vepřová panenka | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
8 plátků 8 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
4 4 střední žampiony | Žampion čerstvý | |
2 2 velké brambory | Brambor zimní | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
vegeta | Kořenící směs sypká | |
čubrica | Čubrica | |
česnek | Česnek čerstvý | |
100 g 100 g strouhaný eidam na zapečení | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |