Nutriční hodnoty (Vejce na hniličku s křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 891 kJ / 930 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,60 g |
Tuky | 72,36 g |
– nasycené | 34,01 g |
– nenasycené | 28,99 g |
–– mononenasycené | 24,33 g |
–– polynenasycené | 4,66 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 8,08 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 681 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 23,00 g |
– cukry | 6,08 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 hlávka 1 hlávka salátu | Salát hlávkový čerstvý | 500 g |
5 dkg 5 dkg másla | Máslo kravské | 50 g |
3 dkg 3 dkg křenu | Křen čerstvý | 30 g |
ocet | Ocet lihový | |
voda | Voda | |
sůl | Sůl mořská | |
špetka špetka cukru | Cukr bílý |