Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vejce na hniličku s křenem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 891 kJ /
930 kcal
Bílkoviny42,67 g
– z toho živočišné bílkoviny35,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,60 g
Tuky72,36 g
– nasycené34,01 g
– nenasycené28,99 g
–– mononenasycené24,33 g
–– polynenasycené4,66 g
––– omega 30,26 g
Vláknina8,08 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 681 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy23,00 g
– cukry6,08 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 hlávka 1 hlávka salátu Salát hlávkový čerstvý 500 g
5 dkg 5 dkg másla Máslo kravské 50 g
3 dkg 3 dkg křenu Křen čerstvý 30 g
ocet Ocet lihový
voda Voda
sůl Sůl mořská
špetka špetka cukru Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.