Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborák s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 295 kJ /
1 265 kcal
Bílkoviny31,13 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,45 g
Tuky11,64 g
– nasycené2,78 g
– nenasycené5,26 g
–– mononenasycené3,02 g
–– polynenasycené2,24 g
––– omega 30,32 g
Vláknina30,90 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 276 mg
Sůl1,17 g
Sacharidy243,60 g
– cukry90,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
30 dkg 30 dkg syrových brambor Brambor zimní 300 g
30 dkg 30 dkg vařených brambor Brambor zimní 300 g
4 4 menší jablka Jablko čerstvé 600 g
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
6-8 dkg 6-8 dkg mouky Mouka pšeničná hladká 70 g
1 1 rovná lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
tuk na vymazání pekáčku Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.