Nutriční hodnoty (Linecký koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 670 kJ / 4 701 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,94 g |
Tuky | 218,27 g |
– nasycené | 67,86 g |
– nenasycené | 135,56 g |
–– mononenasycené | 94,07 g |
–– polynenasycené | 41,49 g |
––– omega 3 | 3,01 g |
Vláknina | 15,48 g |
Cholesterol | 911 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,21 g |
Sacharidy | 506,17 g |
– cukry | 115,77 g |
––– laktóza | 38,27 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
250 g 250 g Hery (nebo másla) | Margarín | 250 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
2 lžíce 2 lžíce mléka (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
rybízová marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu | |
750 g 750 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 750 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku (nebo 4 lžíce kukuřičného škrobu) | Puding v prášku | 48 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
60 g 60 g cukru (3 lžíce) | Cukr bílý | 60 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá | |
moučkový cukr na povrch | Cukr bílý |