Nutriční hodnoty (Pečený Hermelín)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 423 kJ / 1 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,01 g |
Tuky | 97,34 g |
– nasycené | 62,18 g |
– nenasycené | 31,24 g |
–– mononenasycené | 26,96 g |
–– polynenasycené | 4,28 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 8,52 g |
Cholesterol | 413 mg |
Sodík | 5,41 g |
Sůl | 14,00 g |
Sacharidy | 31,33 g |
– cukry | 24,53 g |
––– laktóza | 5,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 Hermelíny | Hermelín | 400 g |
10 dkg 10 dkg turistického salámu | Suchý salám | 100 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 paprika čerstvá | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 lžičky 4 lžičky ostrého kečupu | Kečup ostrý | |
koření čtyř barev | Pepř černý | |
4 lžičky 4 lžičky | ||
plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
špetku špetku soli | Sůl mořská | |
pepře | Pepř černý |