Nutriční hodnoty (Vajíčková pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 900 kJ / 1 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,43 g |
Tuky | 116,09 g |
– nasycené | 67,45 g |
– nenasycené | 42,76 g |
–– mononenasycené | 38,33 g |
–– polynenasycené | 4,43 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 824 mg |
Sodík | 297 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 10,91 g |
– cukry | 5,16 g |
––– laktóza | 0,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1-2 1-2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1-2 lžičky 1-2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 7.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |