Nutriční hodnoty (Srnčí plátky vonící po rozmarýnu a jalovci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 589 kJ / 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,49 g |
Tuky | 25,97 g |
– nasycené | 12,49 g |
– nenasycené | 12,97 g |
–– mononenasycené | 10,90 g |
–– polynenasycené | 2,07 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 21 mg |
Sodík | 496 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 28,73 g |
– cukry | 10,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky srnčí kýty | Srnec kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
koření na divočinu | Provensálské koření | |
30 g 30 g slaniny (špek) | Špek | 30 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 hsti kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer) | Mrkev čerstvá | |
malá větvička větvička čerstvého rozmarýnu (sušený 1/2 lžičky) | Rozmarýn čerstvý | |
5 kuliček 5 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
1 lžíce 1 lžíce protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
olej | Olej řepkový | |
vývar (voda) na podlití | Vývar hovězí | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
brusinky | Brusinky zavařené |