Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srnčí plátky vonící po rozmarýnu a jalovci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 589 kJ /
380 kcal
Bílkoviny5,54 g
– z toho živočišné bílkoviny1,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,49 g
Tuky25,97 g
– nasycené12,49 g
– nenasycené12,97 g
–– mononenasycené10,90 g
–– polynenasycené2,07 g
––– omega 30,05 g
Vláknina9,30 g
Cholesterol 21 mg
Sodík 496 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy28,73 g
– cukry10,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky srnčí kýty Srnec kýta
sůl Sůl mořská
koření na divočinu Provensálské koření
30 g 30 g slaniny (špek) Špek 30 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 hsti kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer) Mrkev čerstvá
malá větvička větvička čerstvého rozmarýnu (sušený 1/2 lžičky) Rozmarýn čerstvý
5 kuliček 5 kuliček jalovce Jalovec sušený
1 lžíce 1 lžíce protlaku Protlak rajčatový 15 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
olej Olej řepkový
vývar (voda) na podlití Vývar hovězí
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
brusinky Brusinky zavařené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.