Nutriční hodnoty (Báječná jatýrka na slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 933 kJ / 1 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,30 g |
Tuky | 75,40 g |
– nasycené | 10,94 g |
– nenasycené | 55,74 g |
–– mononenasycené | 39,68 g |
–– polynenasycené | 16,06 g |
––– omega 3 | 4,10 g |
Vláknina | 10,08 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 2,18 g |
Sůl | 5,35 g |
Sacharidy | 34,30 g |
– cukry | 5,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
500 g 500 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 500 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
čerstvý tymián (nebo sušený) | Tymián čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
1 lžička 1 lžička worcestru | Worcestrová omáčka | 5 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |