Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Báječná jatýrka na slanině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 933 kJ /
1 179 kcal
Bílkoviny89,30 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,30 g
Tuky75,40 g
– nasycené10,94 g
– nenasycené55,74 g
–– mononenasycené39,68 g
–– polynenasycené16,06 g
––– omega 34,10 g
Vláknina10,08 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 2,18 g
Sůl5,35 g
Sacharidy34,30 g
– cukry5,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
500 g 500 g drůbežích jater Játra kuřecí 500 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
čerstvý tymián (nebo sušený) Tymián čerstvý
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
1 lžička 1 lžička worcestru Worcestrová omáčka 5 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.