Nutriční hodnoty (Jávanský králík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 749 kJ / 1 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,39 g |
Tuky | 58,99 g |
– nasycené | 38,59 g |
– nenasycené | 14,04 g |
–– mononenasycené | 11,13 g |
–– polynenasycené | 2,91 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 46,07 g |
Cholesterol | 226 mg |
Sodík | 335 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 133,63 g |
– cukry | 103,59 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg masa | Vepřová kýta | 500 g |
2 lžičky 2 lžičky kari | Kari | 10 g |
250 g 250 g oloupaných rajčat | Rajče červené čerstvé | 250 g |
200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
2 2 banány | Banán čerstvý | 180 g |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
3 lžíce 3 lžíce mletého kokosu | Kokos strouhaný | 45 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 lžíce 1 lžíce másla (nebo margarínu) | Máslo kravské | 10 g |
hrst hrst bylinek (čerstvé, nebo 2 lžíce sušených) | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |