Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Biftek z kapra)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 868 kJ /
924 kcal
Bílkoviny4,20 g
– z toho živočišné bílkoviny4,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky100,80 g
– nasycené49,20 g
– nenasycené50,40 g
–– mononenasycené43,20 g
–– polynenasycené7,20 g
––– omega 30,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 84 mg
Sodík 1,92 g
Sůl4,80 g
Sacharidy0,12 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 800 g filetů kapra bez kostí Kapr
120 g 120 g prorostlé uzené slaniny Špek 120 g
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
pepřové koření Pepř barevný mletý
přepuštěné máslo Ghí
alobal

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.