Nutriční hodnoty (Biftek z kapra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 868 kJ / 924 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 100,80 g |
– nasycené | 49,20 g |
– nenasycené | 50,40 g |
–– mononenasycené | 43,20 g |
–– polynenasycené | 7,20 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 84 mg |
Sodík | 1,92 g |
Sůl | 4,80 g |
Sacharidy | 0,12 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 800 g filetů kapra bez kostí | Kapr | |
120 g 120 g prorostlé uzené slaniny | Špek | 120 g |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
pepřové koření | Pepř barevný mletý | |
přepuštěné máslo | Ghí | |
alobal |