Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Javorovo-mrkvový chlebík s ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 078 kJ /
3 365 kcal
Bílkoviny75,16 g
– z toho živočišné bílkoviny3,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny71,20 g
Tuky116,64 g
– nasycené48,55 g
– nenasycené59,19 g
–– mononenasycené25,28 g
–– polynenasycené33,91 g
––– omega 35,25 g
Vláknina25,52 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 6,21 g
Sůl15,50 g
Sacharidy490,80 g
– cukry129,72 g
––– laktóza5,54 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
80 g 80 g rozpuštěného másla Máslo kravské 80 g
1,5 ČL 1,5 ČL soli Sůl mořská 15 g
6 PL 6 PL javorového sirupu Sirup javorový 90 ml
200 g 200 g strouhané mrkve Mrkev čerstvá 200 g
500 g 500 g hladké mouky (část cca 100 g lze nahradit celozrnnou) Mouka pšeničná hladká 500 g
1/3 kostky 1/3 kostky čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 14.000000417232513 g
3 PL 3 PL cukru krupice Cukr bílý 36 g
60 g 60 g nahrubo nasekaných ořechů (pekanové nebo vlašské) Vlašské ořechy 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.